Opgemaakt

Opgemaakt – April, mei &juni 2017

De afgelopen drie maanden heb ik veel producten gebruikt met als doel opmaken. Helaas zijn er ook wat producten ingeslopen die ik niet meer kon gebruiken en weg moest gooien.
Kijk gauw mee met wat ik de afgelopen drie maanden opmaakte.
Ik vertel je gelijk of ik de producten opnieuw zou kopen of juist niet. Achter de producten kan een sterretje staan (*). De producten zijn proefdiervrij.

Ecover wasverzachter Amongst the Flowers*
Een fijn ruikende wasverzachter die ik al vaak opnieuw heb gekocht. Ik blijf deze kopen, omdat de geur ook heel prettig is.

Ecover wasmiddel Universal*
Dit is zo’n fijn wasmiddel! Helaas heeft de AH deze uit assortiment gehaald en er één met parfum/geur voor in de plaats gedaan. Die heb ik inmiddels in gebruik, maar ruikt totaal niet lekker. Ik wil de Universal weer opnieuw kopen. Ik moet de wasmiddel dan online bestellen bij o.a. Big Green Smile. Geen probleem voor mij. Ik wil gewoon een parfum/geurloze milieubewuste wasmiddel die goed wast.

Rexona Cotton dry deodorant
Deze heb ik in mijn tas zitten. Totaal niet groen of milieubewust. Puur uit nood dat ik deze soms even gebruik. Ik ga deze niet opnieuw kopen. Ik ga dan eerder voor een roller dan een spray. Een groenere bewustere deodorant vinden blijft een lastige opgave.

Rituals 24h hydrating gel cream*
Een fijne simpele dagcréme van Rituals. Deze kwam uit de kalender van 2016. Vooral handig voor op vakantie die mini’s.

Rituals Magic Touch body cream*
Deze had ik nog liggen. Nog even het laatste beetje opgemaakt. Ruimt ook weer op in mijn voorraad. Ik ben helemaal geen fan van bodybutter of bodylotion.

Nivea Silk Mousse crème care
Een hele fijne douche mousse, maar niet proefdiervrij. Dus deze ga ik niet opnieuw kopen.

AH zachte wattenschijfjes 2x
Hele fijne wattenschijfjes met het Max Havelaar keurmerk. Er is geen ‘’echt proefdiervrij’’ merk met wattenschijfjes. Dit keurmerk helpt in elk geval de katoenboeren eerlijker betaald worden. Daarom koop ik liever deze met Max Havelaar keurmerk.

Balea wegwerp snap scheermesje
Dit was een poging tot uitproberen, helaas vond ik dit scheermesje echt niet fijn. Ik zou deze of zelfs de Venus Snap niet opnieuw kopen.

Zendium tandpasta 3x
De enige tandpasta waar we geen mondblaren van krijgen. Die gebruik ik dus samen met mijn vriend. Een groene tandpasta vinden blijft lastig.

Trekpleister interdentale borsteltjes*
Deze lagen nog in huis en zijn opgemaakt. Ik heb ze niet meer nodig, dus ik koop ze niet opnieuw.

Gum soft picks regular
Niet heel bewust deze raggertjes, maar ze werken wel bij mij. Ik koop ze helaas wel weer opnieuw.

3 producten die naar de prullenbak mogen, omdat ik ze niet meer gebruik, niet fijn vind of zo oud zijn dat ik een product niet meer wil gebruiken.
Max & More lipstick
Wet & Wild pencil in black
Catrice Smokey matt powder eyeliner*

Essence liquid ink eyeliner*
Echt, Essence heeft deze uit het assortiment gehaald. Zo jammer! Ook al waren de kwastjes soms verbogen, dit was een hele fijne warme kleur eyeliner! Ik zou deze wel opnieuw willen kopen, maar het is er niet meer… L

Rituals 3-1 miracle mascara*
Deze mini zat in de Rituals kalender van 2016. Op zich een fijne mascara. Deze bracht niet te veel mascara aan, zodat je niet van die spinnenpoten krijgt. De mascara hield ook goed de wimpers uit elkaar. Ik zou hem wel opnieuw kopen als deze niet zo duur zou zijn. Essence heeft een fijne budget variant die ik sneller opnieuw koop.

Catrice eyebrowfiller 2x*
Tsja hier zal ik niet te veel woorden aan vuil maken. Ik vind deze wenkbrauwgel fijn in gebruik, vult en kleurt een klein beetje. Ik blijf deze opnieuw kopen.

Catrice LE Revoltaire C02 Nude Alarm*
Een lipstick uit de Limited Edition ‘’Revoltaire’’ heb ik al een aantal jaar in bezit. Nu heb ik hem bewust vaker gepakt en opgemaakt. Jammer, want het was een fijne kleur.
Gelukkig heb ik wel een look-a-like kunnen vinden.

 

Dit waren weer een boel producten. Uiteindelijk waren 10 van de 22 producten proefdiervrij.
Voor meer proefdiervrije informatie verwijs ik je door naar Naoki

Zitten hier producten bij die jij wel zou willen proberen?

Liefs
Jessica

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s