favorieten

Favorieten van juni

Beetje flauw, juni is al bijna voorbij. Toch ga ik een aantal favorieten delen die mij op dit moment blij maken.

Een nieuwe favoriete trui in de opruiming van de C&A gescoord. ❤

Toos
Het hebben en verzorgen van een hond vond ik het in begin echt even wennen en omschakelen. Nu ze er is, kan ik echt niet meer zonder Toos. Laatst was ik een paar dagen weg met mijn sprsme trip. Ik mistte haar echt wel. Toen was ze er net een week!
Inmiddels zijn we begonnen met puppycursus. Na een aantal lessen merk ik echt dat Toos het leuk vindt. Als we er aankomen heeft ze er gelijk zin in! Toos is komende vrijdag alweer 15 weken oud en groeit goed.

Flamingo slippers
Voor een prikkie, wel twee hele euro’s, kocht ik dit leuke paar flamingo slippers bij de Kruidvat.
Nu al spijt dat ik geen tweede set heb gekocht als reserve. De flamingo’s maken het heel zomers en vrolijk.

Bloemetjes rok
De laatste tijd heb ik iets met kleding dat bloemenprint bevat. De trui in de intro bevat her en der ook wat bloemen.
Ik vind het wel grappig om te merken dat mijn smaak veranderd. Ondanks de voorkeur voor bloemen op dit moment blijf ik vaak wel naar de alternatieve kledingstijl neigen. Tsja niet meer zo erg als in mijn pubertijd, gothic / alto, maar wel op een volwassen manier. De bloemenprint past er goed bij.

 

KatvonD lipstick
Eind mei ging ik met sprsme uiteindelijk naar Polen. We zaten in een stad waar een Sephora was. Ik had echt zoiets van ik ben er nu, dus ik ga kijken of ze KatvonD verkopen, dat hadden ze!
Uiteindelijk ging ik met een lipstick en een tattoo liner naar huis. De lipstick is echt favoriet. Het is de kleur Lovecraft. De lipstick zit nu standaard in mijn handtas.

Twee invuldagboeken
Ik kocht deze twee boeken bij de plaatselijke boekhandel. Eerst twijfelde ik nog, maar een dag later toch overstag gegaan voor allebei.
In het boek ‘Dit is geen (gewoon) dagboek’ ben ik al begonnen met invullen. Dit is op een hele luchtige manier samengesteld, heeft geen bladzijde voor bladzijde invulprincipe. Voor dit boekje hoef je eigenlijk niet echt na te denken.
Het boek ‘dagboek voor goede en slechte dagen’ leert je goed naar je gevoel kijken van de dag. Ik heb hier het invullen nog even uitgesteld, omdat ik daar echt even voor moet gaan zitten. Ik denk dat het mij goed gaat helpen op de dagen dat ik werk of wanneer ik op dagen juist activiteiten heb staan, zodat ik daar op terug kan reflecteren.
Bij bol.com zag ik ook bij de recensies dat het bij kinderen met ADHD goed hielp om voor hen hun gevoel in kaart te brengen. Voor mij als gesloten persoon zal het goed bij mij passen.

Als jullie over deze boekjes meer willen weten, laat het dan even in een reactie weten. Dan kan ik er nog een review over geven.

Wat zijn jullie favorieten op dit moment?

Liefs,
Jessica

 

 

6 gedachten over “Favorieten van juni

  1. Wat een onwijs leuk rokje! En die trui vind ik ook erg leuk. Grappig hè dat je kledingstijl soms best wel kan veranderen in de loop der tijd 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s