About

Sneeuwkipje is een bijnaam die iemand mij ooit eens gegeven heeft en is uniek. Ik heb het nooit iemand eerder horen zeggen.
Mijn echte naam is Jessica en dit moment alweer 28 jaar oud.

img_20151125_205306
Een bijschrift invoeren

Ik koos voor de pabo. Ik wil graag iets met kinderen gaan doen. Helaas heb ik besloten om te stoppen met de studie. Er lag op het moment te veel druk op me en dat was niet wat ik wilde of had verwacht. Daarover later meer! Er staan al twee artikelen online over mijn studietijd, lees deze gerust na op mijn blog om het hele verhaal te kunnen volgen.

Stoppen met je studie is namelijk niet alles. Voor mij is het nu: Welkom in het werkend leven. Vind maar een baan, ook nog eens een die bij je past en lukt het om er fulltime te kunnen werken? Voor nu is het goed zo. Ik heb nu de tijd om na te denken wat nu wel bij me past. Daarover zal ik misschien nog eens over schrijven.

img_20160616_195457
Een beetje gekkigheid moet kunnen.

Verder hou ik me graag bezig met van alles en nog wat: werken in de apotheek met een opleiding tot apothekersassistent 1 dag in de week, muziek luisteren, gezellig afspreken met vrienden en vriendinnen, me vriend, films, lezen, uitgaan, dingetjes maken, haken, beauty en nog veel meer. Natuurlijk ga je een aantal dingen terug vinden op mijn blog.

Veel leesplezier!

Liefs Jessica

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s